nimic despre droguri, dacă-ți vine să crezi. VfP 29 septembrie.
Ieri am întâlnit niște copii de liceu absolut senzaționali. Cuminți, deșteptuți, cu mult bun simț în materie de sex. Nu e totul pierdut, așadar. Revin luni sau marți, poate găsesc și niște poze.
Un client mi-a zis după ce mi-am terminat treaba “să-mi trimiți factura, o plătesc azi”. Băi, cum să zic, în general n-am de-a face cu rău platnici, dar asta cu “livrezi azi / plătesc tot azi” o aud rar spre deloc.
Papagalul-lider mondial în caracatiță pane are 44 de angajați, nu 250, cum mințea pe net, plus o poprire pe salariu pentru un credit de 100.000 de lei la care a dat țeapă. Poprirea e de 500 lei, ceea ce înseamnă că e angajat cu minimul pe economie, deși se dă manager. Deci îl poate călca și ANAF-ul. Să vezi atunci răgete: “l-au invitat în Oculta Mondială dar nu s-a dus și acum îl persecută”. Oricum, apreciez că e foarte sigur pe el. Atât de sigur încât s-a dus să depună acatiste la Muntele Athos.
Un polițist cu grad de subofițer și cu 18 ani de experiență câștigă 4.300 de lei net lunar + 200 lei norma de hrană și ținută. Și ne mai mirăm că polițistul român e permeabil la corupție ca o plasă de pescuit.
Am reușit să o implic pe magirl într-un proiect. E o premieră, pentru că agendele noastre sunt complet diferite. Chestia asta mă emoționează. Dacă-i place? Dacă preia inițiativa? Îți dau seama că s-ar putea să lucrez la o chestie condusă de ea, după 15 ani de când n-am mai avut un șef?
G4media a descoperit că primăria lui Negoiță dă 6 milioane de euro pe an ca să apară frumos în Adevărul, Gândul, Puterea, Antena 3, România TV, Realitatea Plus și Gold FM. Uite, asta anchetă de presă. Mai rămâne să afle cine plătește reclama pentru noua unitate ISU Perșani pe Digi24 și pe Antena3. Sunt eu nebun sau mai există păpământ reclame la pompieri?
Ghici câți procurori a trimis DIICOT să se ocupe de traficul de droguri din Portul Constanța? 50? 20? 10? Ai greșit. 1. Unul singur. Dar traficanții nu-s legați de clasa politică și de executiv, să nu mai insistăm pe ipoteza asta absurdă.
Germania anunță controale la frontierele cu Polonia și Cehia, din cauza migrației ilegale, ceea ce înseamnă, de fapt, anularea Schengen. Asta dacă visai frumos în urma declarațiilor optimiste ale lui Ciolacu.
În story-urile unei păsărici senzaționale am văzut o petrecere de lansare a unui regenerator de sprâncene. Un ceva, ca o cremă, la tuburi cât un ruj. Petrecerea aia a costat minim 20.000 de euro cu tot cu știrile publicitare de la Antena 1 și Kanal D. Băi, pe mine lucrurile astea mă sperie. E un studiu care arată că atunci când simt că specia e în pericol, femeile investesc mai mult în infrumusețare.
După paywall urmează episodul 3 din vizita lui Ceaușescu în SUA, din 1978. Cea mai bizară vizită a unui lider comunist în Statele Unite din timpul războiului rece, așa cum a fost povestită nu doar de propaganda comunistă, cât și de cea americană. Azi, episodul Texas Instruments.
Acum ar fi drăguț să deschizi și linkurile care urmează: FamilyClean, Rineea Clean, MecumPorto, Salba Mariei, Muzeul Brandurilor, PSnews, Officedent, Kolectionarul.ro
O zi de vineri fără proști îți urez.
Ceaușescu în Statele Unite (1978) - episodul 3
Intilnirea presedintelui Nicolae Ceausescu cu membri ai Camerei Reprezentanților
Inainte de a părăsi Washingtonul, tovarăşul Nicolae Ceauşescu s-a intilnit cu membri ai Comitetului pentru Relații Internaţionale al Camerei Reprezentanţilor. Oaspeţii au fost salutaţi cu multă căldură de Clement Zablocki, preşedintele Comitetului: „Salutăm in persoana preşedintelui Ceauşescu pe exponentul unei politici active de colaborare şi prietenie cu toate naţiunile lumii, pe omul care a reuşit, dincolo de diferenţele de ideologie şi de interese specifice, să afirme şi să promoveze efectiv un spirit nou, constructiv, de inţelegere și respect reciproc dintre state". Mulţumind pentru aprcierile făcute, tovarășul Nicolae Ceauşeseu a prezentat rezultatele convorbirilor avute cu preşedintele Jimmy Carter.
Vizita la Texas Instruments
Primul obiectiv al vizitei la Dallas a înaltilor oaspeti romăni il constituie marea si moderna uzină specializată in fabricarea de aparatură de calcul Texas Instruments. La intrarea in întreprindere oaspetii sint intimpinati de Fred Bucy, preşedintele companiei. Tovarăşului Nicolae Ceauşescu, tovarăsei Elena Ceausescu le sint adresate calde cuvinte de bun venit, gazdele exprimindu-şi profunda satisfactie in legătură cu vizita solilor poporului român la această intreprindere. Preşedintele companiei face o prezentare a principalelor produse realizate de „Texas Instruments" mentionind că unele dintre acestea au fost si sint folosite şi in România in tehnica petrolului. La rindul său, Mike Rice, vicepreşedinte al companiei, prezintă un istoric al intreprinderii și modul ei de organizare. Firma „Texas Instruments" este organizată pe patru departamente, pentru productia de componente electronice, sisteme digitale, sisteme de control industrial şi materiale metalurgice. Firma vinde in România componente electronice active, circuite integrate, echipamente geofizice şi seismice. Oaspeţii români sint invitaţi apoi in sala de expoziţie a cefor mai noi produse ale firmei: minicalculatoare, ceasuri electronice, aparatura destinată industriei petrolului etc. Tovarășul Nicolae Ceauşescu se interesează de principiile de funcţionare a aparaturii de explorare tridimensională a terenurilor petrolifere și de circuitele integrate care fac ca pe suprafeţe extrem de mici, uneori de numai ciţiva milimetri pătraţi, să fie plasate calculatoare intregi. Firma produce anual peste 1 miliard de astfel de componente bazate pe sisteme de circuite integrate ultraminiaturizate. Sint vizitate, apoi, secţiile de fabricaţie. Oaspeţii români apreciază tehnica inaltă, buna organizare a muncii şi a producţiei, adresînd în incheiere urări de noi succese muncitorilor si tehnicienilor de la „Texas Instruments", cât și îndemnul de a extinde colaborarea cu specialiștii români.